Mattoni 1 / 2Marathon Karlovy Vary είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας RunCzech, αυτή είναι η πρώτη εκτέλεση με ένα σήμα ποιότητας ασημένια IAAF, δεν θα φιλοδοξούσε ακόμα και με τις υψηλότερες διακρίσεις. Η φιλοδοξία του επιβεβαιώνεται από τον τομέα εκκίνησης με επτά αθλητές με χρόνο κάτω από 61 λεπτά και πέντε αθλητές που μπορούν να φέρω ένα μισό μαραθώνιο κάτω από 71 λεπτά.

Η γραμμή εκκίνησης θα είναι επίσης γνωστή για τη λειτουργία μιας κατάγεται από κοντά Σοκόλοφ Ιβάν Sekyrová.

“Η κατηγορία των ανδρών θα πρέπει να κυριαρχείται από Κένυους δρομείς.Δύο μεγαλύτερο φίλους Νικολάου Κιπκεμπόι και Edwin Kiptoo έχουν και οι δύο πανομοιότυπες 1:00:11 προσωπική καλύτερες επιδόσεις «, λέει ο διευθυντής των ελίτ αθλητών Jana Moberly.

Αν και Νικολάου Κιπκεμπόι χρονισμένος καλύτερη στιγμή του περασμένου Sportisimo 1 / 2Marathon Πράγα στο λογαριασμό έχουν ακόμη κερδίσει ένα ενιαίο αγώνα έχει RunCzech (2012 Mattoni 1 / 2Marathon Olomouc), Edwin Kiptoo θα αγωνιστεί στην Τσεχική Δημοκρατία για πρώτη φορά. Αυτό το έτος, όμως, τρέχει σε εξαιρετική μορφή. Το ατομικό του ρεκόρ προέρχεται από το μισό μαραθώνιο Φεβρουαρίου στο Ντουμπάι.

«Η ελίτ τομέα εκκίνησης είναι καλή, ο αγώνας θα είναι επίσης η πρώτη φορά που η μεταφορά Seznam.cz online live.Πρόκειται 1χβετ για δύο σημαντικά βήματα στο δρόμο για ένα σήμα ποιότητας χρυσό IAAF, θα θέλαμε να Karlovy Vary κερδίσει «, λέει ο Κάρλο Capalbo, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής.

Για τους άνδρες βγάζοντας θα είναι ένα μεγάλο ρεκόρ αγώνα πρόκληση 1:01:21, ο οποίος πέρυσι δημιούργησε το Αιθιοπίας δρομέας Teshome Mekonen. Επτά άνθρωποι έχουν καταφέρει να μισό κομμάτι μαραθώνιο φέρω πιο γρήγορα, έτσι θα προσπαθήσουν να περιορίσουν το ρεκόρ εξακολουθεί να κινηθεί.

Την περασμένη χρονιά κυριαρχείται Mattoni 1 / 2Marathon Karlovy Vary μετά από μια μακρά περίοδο των ευρωπαίων ανταγωνιστών, και αργότερα πρωταθλήτρια Ευρώπης στο μαραθώνιο Christelle Daunay της Γαλλίας . Φέτος δεν θα εκπλαγούμε.

Οι αγώνες της Αιθιοπίας κυριαρχούνται από το πεδίο εκκίνησης και η νίκη πρέπει να αποφασιστεί μεταξύ τους.Τα κυριότερα φαβορί είναι ο Tsahay Desalegn (1:09:04) και ο Mulu Seboka (1:09:53). Για να ξεπεραστεί ο χρόνος του νικητή της 1:09:17 γι ‘αυτό δεν θα είναι απλό έργο για τους Αιθιοπικούς ανταγωνιστές. Τρεις άλλοι δρομείς με λιγότερα από εβδομήντα λεπτά θα πρέπει να βοηθηθούν από καλές επιδόσεις. Και ευρωπαίοι θα είναι παρόντες στο Κάρλοβυ προγνωστικα στοιχηματοσ Βάρυ.Το τίτλο του καλύτερου δρομέα της γηραιάς ηπείρου θα αγωνιστεί ουκρανική αθλητής Όλια Kotovsky και Olena Burkovska, Λευκορωσία Βόλχα Mazuronok μαζί με την ιρλανδική δρομέας Fionnuala Britton.

Βοημίας κυρίαρχο αγώνες RunCzech Γιώργος Homoláč επανεξετάσει έκπληξη αυτό Sportisimo 1 / 2Marathon Πράγας Πάβελ Dymak μαζί με τον Robert μπάλες.

Αυτή τη χρονιά δεν θα χάσει ακόμη και το καλύτερο Τσεχική Ολύμπου και τα δύο προηγούμενα χρόνια Ivana Sekyrová για τις οποίες η Carlsbad μισό μαραθώνιο θέμα καρδιάς. αντίπαλος της παράδοση, τις άλλες παλιές standbys Τσεχίας Πέτρα Kamínková αντοχής σε λειτουργία.

ημιμαραθώνιο και φέτος μέσα από όλα τα μέρη της διάσημης λουτρόπολης.Αμετανόητων ξεκινήσει από την προκυμαία και την Απελευθέρωση θα πραγματοποιηθεί γύρω από την περίφημη αίθουσα περιπάτου, Εκκλησία της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής, το Grandhotel Pupp και στον ιππόδρομο.

“Η γραμμή του αγώνα παραμένει η ίδια για το τρέχον έτος”, επιβεβαίωσε ο Capalbo. Οι αριθμοί εκκίνησης θα διανεμηθούν σε 3500 δρομείς το τρέχον έτος, γεγονός που δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον των δρομέων στο Karlovy Vary. Δεν είναι τυχαίο ότι το μισό μαραθώνιο ως τη μόνη βιώσει μια διπλή αύξηση της παραγωγικής ικανότητας ήδη στο δεύτερο έτος της ύπαρξής του και έχει γίνει ένας αγώνας ενάντια στην μεγαλύτερη διεθνή συμμετοχή όλων των φυλών RunCzech έξω από την Πράγα.

Mattoni 1 / 2Marathon Karlovy Vary είναι μέρος RunCzech Running League, η οποία διοργανώνει συνολικά επτά αγώνες σε πέντε πόλεις της Τσεχίας.Το 2014, συμμετείχαν 69807 δρομείς.