Bet2u στοιχημα liveΟ πρόεδρος του Kick It Out προέτρεψε το ποδόσφαιρο να κάνει περισσότερα για να προωθήσει την συνοχή της κοινότητας ενάντια σε μια αυξανόμενη παλίρροια ομιλίας μίσους και μισαλλοδοξίας που επιδεινώνεται από τη συζήτηση Brexit. Ο Λόρδος Ouseley είπε ότι ενώ το ποδόσφαιρο θα πρέπει να επαίνεσε για τα μέτρα που ελήφθησαν στα στάδια για την εξάλειψη των Bet2u διακρίσεων και για τα κοινοτικά του προγράμματα είχε την εξουσία να κάνει πολύ περισσότερα για την καταπολέμηση των επιπτώσεων της αύξησης των προκαταλήψεων στο λαϊκό παιχνίδι και πέραν αυτού. “Είναι αξιοσημείωτο ότι τουλάχιστον δυόμισι χρόνια υπήρξε αύξηση σε αυτό που θα έλεγα ανυποληψία”, δήλωσε ο Ouseley στο Guardian. “Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στους δρόμους και στην παιδική χαρά, αλλά στα υψηλότερα επίπεδα της κοινωνίας.Υπάρχει ένα υποκείμενο υποσυνείδητο μήνυμα που Bet2u ήρθε στο προσκήνιο τις τελευταίες εβδομάδες με το “Θέλουμε τη χώρα μας πίσω” και ούτω καθεξής. “Το Kick It Out χρειάζεται βοήθεια αν το ποδόσφαιρο είναι πραγματικά σοβαρό για την καταπολέμηση του ρατσισμού | Daniel Taylor Διαβάστε περισσότερα Kick It Out κάνει μια εκστρατεία εναντίον της ομιλίας του μίσους την κεντρική πλατφόρμα των επικοινωνιών του μέσω των συλλόγων αυτή τη σεζόν και ο Ouseley τους κάλεσε να κάνουν περισσότερα για να ενθαρρύνουν ρητά την συνοχή της κοινότητας. “Πρέπει να κάνουμε περισσότερα. Έχουμε ένα ρόλο εκπαιδευτών. Το ποδόσφαιρο είναι αυτό το εξαιρετικό άθλημα που φτάνει τα Bet2u στοιχημα live εκατομμύρια. Ποια είναι τα μηνύματα που στέλνουμε; Οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι κάνουν σπουδαία πράγματα στην κοινότητα, αλλά σε πολλές περιπτώσεις πρόκειται για Bet2u την προσφορά στους ανθρώπους ενός χώρου για να παίξουν. Στο μυαλό μου, η ανάμιξη είναι η καλύτερη ευκαιρία να μάθουν ο ένας για τον άλλον.Πρέπει να έχει μια συνιστώσα όπου όσοι προπονούνται, αυτοί που κατέχουν ηγετικές θέσεις, αναγνωρίζουν ότι είναι ένα σημαντικό σημείο μάθησης για να μεγαλώσουν στην κοινωνία μας. “Πρόσθεσε:” Δεν μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα του μίσους χωρίς να το αναγνωρίσουμε σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας μας. Έχουμε ευθύνη σε νέους ανθρώπους που είναι η επόμενη γενιά. Προσπαθώ να πάρω το ποδόσφαιρο για να συνειδητοποιήσω ότι υπάρχει μεγαλύτερη ευθύνη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει, αλλά πρέπει να συμβεί με μεγαλύτερη θέρμη, αγκαλιάζοντας πραγματικά τον τρόπο με τον οποίο το ποδόσφαιρο μπορεί να Bet2u είναι μια δύναμη για το καλό ».

Είπε ότι παρόλο που οι διακρίσεις στα στάδια είναι τώρα αποτελεσματικά αστυνομεύονται, το πρόβλημα τείνει να μετακινηθεί αλλού. “Οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν λέτε.Οι άνθρωποι αφήνουν τις προκαταλήψεις τους στην πύλη και την παραλαμβάνουν στο δρόμο. Αυτό σημαίνει ότι το χαμηλότερο κάτω πηγαίνετε, τόσο περισσότερο εκδηλώνεται. Πρέπει να δούμε πραγματικά τι συμβαίνει σε λαϊκούς κόμβους – το χαμηλότερο που πηγαίνετε, δεν υπάρχουν κάμερες, δεν υπάρχει σύστημα καταγγελιών.

“Σχολές, παιδικές χαρές, οι δρόμοι. Αυτό είναι όπου η επόμενη γενιά Bet2u είναι και πολλοί από αυτούς δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να πάνε στο ποδόσφαιρο της Premier League. Είναι χαμηλότερο από αυτό που έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα.Στο λαϊκό παιχνίδι οι άνθρωποι δεν παραπονιούνται επειδή δεν σκέφτονται ότι τίποτα δεν θα γίνει “. Ως ένα απλό βήμα, είπε ότι θα ήθελε να δει την Premier League να επενδύσει σε μια εκστρατεία παρόμοια με την Uefa’s Οι “κουλοχέρηδες δεν λένε στον ρατσισμό” κατά τη διάρκεια των αγώνων του Champions League. “Λέει ότι έχουμε εδώ ανθρώπους από όλο τον κόσμο να παίζουν αυτό το παιχνίδι και να απολαμβάνουν αυτό το παιχνίδι. Λέει ότι δεν πρόκειται να δεχτούμε το μίσος. Αυτά τα πράγματα αντηχούν. Δεν είναι απαραίτητο να αλλοιώσουν τη συμπεριφορά τους επειδή οι άνθρωποι παίρνουν μια καθημερινή διατροφή κάτι άλλο, αλλά σταματά και τους κάνει να σκέφτονται.Αυτό το πιστεύω πραγματικά. “Ο ανεξάρτητος ισραηλινός Bet2u οπαδός είπε ότι οι καταθλιπτικές σκηνές στη Γαλλία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπου μια μειοψηφία των οπαδών της Αγγλίας αποκαλύφθηκε με ξενοφοβική ψαλμωδία και κινηματογραφήθηκαν με κακομεταχείριση παιδιών Ρομά, ήταν ένα παράδειγμα του τι συνέβη όταν οι άνθρωποι αισθάνθηκαν εξουσιοδοτημένοι να εκδηλώσουν ρατσιστικές απόψεις. “Αυτό που συνέβη στη Γαλλία δεν με εξέπληξε”, είπε. “Εάν έχετε ανθρώπους που συνηθίζουν να κρύβουν την προκατάληψή τους και ξαφνικά αισθάνονται άνετα για την εμφάνισή τους, είναι εύκολο για εκείνα τα πράγματα που είναι μέρος σας να φουσκωθούν στην επιφάνεια.” έφυγε. Προέρχεται επίσης από αυτή την πρόσφατη έκθεση και τη διατροφή που έκαναν από τα πάντα γύρω από την εκστρατεία [Brexit] που έστειλε λάθος μηνύματα, το υποσυνείδητο μίσος των άλλων ανθρώπων ήρθε μέσα από όλη τη συζήτηση που συνέβαινε.Οι άνθρωποι αισθάνονταν ενδυναμωμένοι και αισθάνθηκαν ότι είχαν τώρα άδεια να πουν τι τους άρεσε. “Τα στατιστικά στοιχεία που συλλέχθηκαν κατά το Euro 2016 για την παρακολούθηση διαδικτυακής διακριτικής κακοποίησης έδειξαν 22.000 άμεσες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Από αυτούς, περίπου 10.000 είχαν στόχο την ομάδα της Αγγλίας. Ouseley δήλωσε ότι είχε εντοπίσει αύξηση των Bet2u προκαταλήψεων στο ποδόσφαιρο και πέρα.

“Μπορείτε να αισθανθείτε ότι οι άνθρωποι κοιτάζουν αλλοδαπούς, μετανάστες, ανθρώπους που προέρχονται από την ΕΕ, και το μήνυμα έρχεται μέσα από πολιτικούς, πώς που αναφέρεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, πώς αυτό αντικατοπτρίζεται στις πρώτες σελίδες ορισμένων εφημερίδων “, ανέφερε. “Αυτό τροφοδοτεί μια φρενίτιδα ανθρώπων που ψάχνουν κάτι να κατηγορήσουν.Το ποδόσφαιρο έχει σημειώσει πρόοδο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να σημειώνουμε πρόοδο στον τρόπο με τον οποίο παραπονιόμαστε, τον τρόπο με τον οποίο ρυθμίζουμε, τον τρόπο με τον οποίο επιβάλλουμε κυρώσεις, τον τρόπο με τον οποίο παίρνουμε αυτό το μήνυμα. “Με τον αναπληρωματικό πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Ο Dyke, έχοντας αποτύχει στην πιο πρόσφατη προσπάθειά του να μεταρρυθμίσει την οργάνωση και να διαφοροποιήσει τη σύνθεση του Συμβουλίου της FA, ο Ouseley, ο οποίος εγκατέλειψε το σώμα με απογοήτευση για το ρυθμό της Bet2u αλλαγής το 2012, δήλωσε ότι υπήρχε πολύς δρόμος τα όργανα και τα κλαμπ. “Κοίτα την αίθουσα συνεδριάσεων, κοιτάξτε τα ανώτερα στελέχη, κοιτάξτε το προπονητικό προσωπικό και στη συνέχεια κοιτάξτε στο κάτω μέρος”, είπε. “Κοιτάξτε τους συλλόγους και θα δείτε πολλούς μαύρους και ασιατικούς ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα της ασφάλειας και της τροφοδοσίας και ούτω καθεξής. Δεν υπάρχει καμία πρόοδος εκεί καθόλου. Η FA έχει κάνει ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση με την Heather Rabbatts. Αλλά είναι μόνο ένα βήμα.Ας κάνουμε μερικά πιο γιγαντιαία βήματα. “Αν βλέπετε μόνο λευκούς άνδρες στην εξουσία και σε θέσεις εξουσίας, αυτό αποτελεί ένα πρόβλημα από την άποψη της ισορροπίας μεταξύ των φύλων και των διαφορετικών εθνοτικών ομάδων”.

Ο υπουργός Αθλητισμού, Tracey Crouch, δήλωσε πρόσφατα ότι θα αφαιρέσει τη δημόσια χρηματοδότηση της FA από £ 30 εκατομμύρια σε διάστημα τεσσάρων ετών αν δεν δεσμευτεί σε σημαντικές αλλαγές διακυβέρνησης μέχρι το επόμενο έτος. Ouseley κάλεσε τον Crouch και τον πρωθυπουργό, Theresa May, να συνεχίσουν να Bet2u πιέζουν για μια “σκληρότερη” λύση. “Πώς αλλάζετε το FA από το club των λευκών αγοριών; Πώς αλλάζετε την Football League; Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι αν δεν κάνετε κάτι για την αλλαγή των πραγμάτων, τότε τίποτα δεν θα αλλάξει. ”

read more: no-bet.com/bet2u