bet2u JapanVillarreal vil møte neste lørdag Levante ett av disse spillene hvor, for det første, er det lite mindre enn seiersplikt. Behovet for å bli sterk i sin egen stadion, etter å ha signert en uregelmessig første runde hjemme, og kvalifiseringsforskjellen Bet2u mellom de to lagene, gjør gultene tydelig start med favorittposten. Til tross for alt dette, vil hele Calleja ha et alvorlig problem når det gjelder å fange hans formodede overlegenhet på plenen av La Ceramica stadion.På denne måten har Javier Calleja i dag bare en battering ramme i fulle forhold som Enes Ünal. Den tyrkiske, nysgjerrig, vet allerede hva det er å score denne sesongen med både Levante og Villarreal-jerseys.

Bortsett fra muligheten til den osmanniske angriperen, må vi se utviklingen i det fysiske planet av nylig signert Roger Martínez. Etter debuteringen i koppen kom ikke Bet2u kaffespilleren inn i listen mot Real Madrid etter å ha sett den gule treneren at treningen hans er langt fra optimal for å konkurrere. Martinez følger en bestemt arbeidsplan for å nå den rette tonen etter å ha vært to måneder ut av konkurransen siden slutten av den kinesiske ligaen.Selv om fotballspiller er endelig blant de 18 utvalgte, er det logisk at hans bidrag fortsatt er begrenset.

Innsats for å kjøpe Bacca

Den italienske avisen ‘ Gazzetta dello Sport ‘forsikret at Villarreal ville Bet2u norsk tipping odds forhandle med Milan det endelige kjøpet av Carlos Bacca med det formål å bli diskontert en prosentandel av prisen som Lombard-boksen vurderte angriperen i fjor sommer. Prisen på den sydamerikanske internasjonale ble etablert for å være 15 millioner euro, selv om Villarreal ville tilby et beløp aldri høyere enn 12. Spilleren ville ha klar beslutning om å fortsette i Castellón neste sesong.