Bet365 fogadási bónuszok az internetenSavannah Marshall, néhány szóval és sok ütéssel rendelkező bokszoló szerencsére nem találta eléggé az utóbbit, hogy szerdán érje el az olimpiai középsúlyú elődöntőket, és ötödik alkalommal hat Bet365 próbálkozásai ellen a holland nemes, Nouchka Fontijn.

A szavak pontosan nem jelentkeztek utána sem, amikor elutasította a kritika kórusához, amely az elmúlt napokban néhány bíróra esett.

nem kegyetlenség – biztosan nem a kedden megrendezett Michael Conlan osztályában, vagy az orosz nehézsúlyú Evgeny Tishchenko elítélhetetlen győzelmével az előző éjszaka előtt – Marshallnek volt oka.

Ez sokkal közelebb állt a versenytől : a Bet365 kolumbiai Armando Carbonell mind a négy fordulóban adta ellenfeleit (és hétfőn a három hírhedt tiszkenkóki mérkőzés egyik hivatala volt); az uzbeki hivatalnok, Jasurbek Kurbanov 38-38-at uralkodott, és a Srí Lanka-i Udeni Kiridena 39-37 holland boxerhez adta.

A Guardiannak két fordulója volt, de Marshall biztosan befejezte az erősebbet. / p>

“Azt hittem, nagyon közel van” – mondta -, majd amikor a végeredményeket néztem, még csak nem is kerestem.Már hatszor harcoltam, és egyszer nyertem. Nem tudom, mit szeretek róla. Bosszant engem. Azt hittem, megnyertem a második és az utolsó. ”

Kérdezte az elkerülhetetlen, mondta, nem, nem Bet365 gondolta, hogy” kirabolták “, hozzátéve:” Ő egy ragyogó vadászgép. Nem fogok mondani semmi rosszat róla. “A jövőjét illetően azt mondta, valószínűleg folytatja a boxot, bár a második egymást követő olimpia csalódása anélkül, hogy bármit megmutatna, lelkesedésében.

Az első forduló közel volt, de a bírók mind elmentek a holland boxerhez. Marshall, akinek az idege leeresztette a múltat, most bízott abban, hogy az adrenalin felemeli az ellenfelet, akinek a stílusát fájdalmasan ismerik.A holland bokszoló, aki az első fordulóban volt, és az előnyöket hozta, a fejét a második fordulóban unatkozik, de nem kapott büntetést. Marshall hosszú joga van ahhoz, hogy a középső gyűrűbe állítsa, jól mûködött egy merev ütõ mögött, az elsõ lábon Bet365 maradva, hogy elkapja a bírák szemét; azonban csak egy megkapta a 10 pontot. Marshall tovább folytatta az ellenfelének fárasztó gúnyját a harmadikban, de saját munkája megrongálódott, és szilárd küzdelmet kellett felvennie a harang mellé. Ismét agressziója elhanyagolt, és a negyedikben valami nagyot kellett találnia az arzenáljában. Ez kétségbeesett, kétségbeesett pillanat volt, amely a hátsó dobozt nem kedvelte.Mégis, több szilárd fejjel is átesett, és Fontijn a végén dühösen visszavágott. Marshall felemelte a kesztyűjét, de sajnálatosnak tűnt, amikor a játékvezető felemelte a legveszélyesebb gyilkos kezét.

A sors másik oldalán az amerikai Claressa Shields, a kitüntetett kedvenc ebben a körzetben – és valószínűleg mint egy aranyérmet esély, mint ahogyan a Bet365 versenyen – a szokásos sima szándékkal, és nem egy kis robusztusság, az orosz Iaroslava Iakushina belseje a kesztyű alsó végével, a játékvezető szemében. A pajzsok, a védekező bajnok, mindhárom kártyán az első fordulóban volt, és kihasználta előnyét erős, egyenes lövésekkel a másodikban, ami szintén elment.Iakushina szembesült azzal a félelmetes kihívással, hogy megnyerte az utolsó két fordulót, vagy megakadályozta az egyik sport legkiválóbb szakembereit, és korai sikere volt, amikor a pajzsokat megragadta a kötélen. A három bíró közül az egyik megadta neki a kört. Az orosz elvette mindazt, amit az amerikaiak a negyedikben dobtak, de az elkerülhetetlen árat fizette, miközben a pultok jégverőjébe lépett egy sor kemény cserén. A játékvezető csak néhány másodpercet adott neki a csengőből, ami durva volt.

A Shields megérdemelt egyhangú döntést hozott.Valamit különleges lesz, aki megállítja a pályáját a dobogó legmagasabb pontján.

Ez nem az ő következő ellenfele, Dariga Shakimova, Kazahsztán, aki megnyerte a második negyeddöntőt, a 6ft marokkói háziasszony és az anya, Khadija Mardi, aki bevette a boxot, hogy megvédje magát Casablanca utcáin.