Manu Tuilagi legutóbbi visszatérése Angliában megszakadt, miután a Leicester központ kisebb edzésnyomást szenvedett el a képzésben.

A szombati őszi sorozat nyitóművészénél a Tuilagi visszavonásra került, és helyettesíti a szárnyat Chris Ashton, aki szűken hagyta el az eredeti mérkőzésnapot.

A legutóbbi szerencsétlenség egy sérült karrierben, amely 2014-től korlátozta a 27 éves egy helyettesítő megjelenést, amikor A legutóbbi indulás után.

Miután leküzdte a komoly merevséget, a térdet és a hörgő sérüléseket, hogy összegyűjtsön egy játéksorozatot a Leicester számára ebben a unibet fogadások az interneten szezonban, készen állt arra, hogy nemzetközi visszaszolgáltatását a Twickenham ütközés előtti cseréjéig vezesse, Mark Wilson a „8-as álomra” indult Angliában a Springboks ellen | Robert Kitson Bővebben

„A Manu elég magas szelleműnek tűnik.Ez nem túl komoly – mondta Owen Farrell társkapitány. „Történelmével ez nem kockáztatható, de biztos vagyok benne, hogy a következő néhány hétben vissza fog térni.Van elég ember a terepen, hogy játsszon a központban, és ott tudok mozogni, ha a dolgok felnőnek. ”

A Tuilagi várhatóan vasárnap visszatér a képzésre, amikor felkészül az új-zélandi Twickenham-i látogatásra november 10-én.

Anglia scrum edzője, Neal Hatley ragaszkodott hozzá, hogy készen kell állnia az All Blacks-re, hozzátéve, hogy „ha holnap a világbajnokság döntője lesz, akkor valószínűleg megtartottuk volna”.

Ashton megnyeri a 40-es sapkáját a padról, hogy megszüntesse a négyéves nemzetközi száműzetését, miután az Angliában egymást követő edzők elhagyták, és hosszú távú tilalmat szereztek, és sikeres szezont töltött Toulonban.

A kettős kódszárny azonban a nyár folyamán unibet online sport fogadás csatlakozott az eladáshoz, hogy Eddie Jones válogasson.

„Chris Ashton számára ragyogó, aki úgy döntött, hogy visszajön Toulonból, ahol az élet nagyon kényelmes volt neki.Ragyogónak tűnik, hogy visszahozzon valakit, aki őt hozza vissza. ”- mondta Hatley. Részt akar venni a világbajnokságban, és ragyogó volt a képzésben.

„Jó energiát és lelkesedést hoz. Ő az egyik legjobb támogató vonal futó, aki próbálkozik, bárhova is megy. A comb és a borjú sérülése miatt májusban 28 percnyi rögbi lehet.

„Ben’s briliáns. Ő egy nagy játékjátékos. Tényleg felemelkedik, amikor a nagy tesztek megérkeznek – mondta Farrell.

„A fly-half játék hasonló a játékközponthoz. Egy másik 12-es repülés feloldása nem jelenti azt, hogy egy éjszakára más játékosgá válik.Még mindig én magam voltam. ”A bontás: jelentkezzen be és kapjon heti rögbi szövetségünket.

Angliában júniusban 2-1-es vereséget szenvedett Dél-Afrikában, és erős Springboks-sorozattal szembesült szereti Duane Vermeulent, Malcolm Marxot és Eben Etzebeth-et.

„Biztosítani kell, hogy a jobb állapotban álljunk fel, mert egy harc lesz a harc előtt. Mindenre készen kell állnunk. Nagyon sok tehetségünk van ebben a csapatban – mondta Farrell.