Észak úgy döntött, hogy pályafutásának hosszát a banki egyenlege elé helyezte, és öt évvel a Northampton-ban véget ért, hogy visszatérjen Walesbe, és csatlakozzon az Ospreyshez a walesi rögbi Unióval kötött kettős szerződéssel. Megjelenései racionálisak lesznek, és reméli, hogy a mozgalom két-három évet fog hozzáadni a karrierjéhez.Warren Gatland Wales-je semmilyen hangulatot nem ad a Skóciára vonatkozó “fesztiválrögbi” -nak. anélkül, hogy a játék szeretetét belevágnánk belőle, ez egy munka, ”mondja Észak. „Nagyon szerencsés vagyunk, hogy ezt csináljuk, de nagyon rövid karrierje van, így maximalizálni kell, ezért a fiúk bizonyos Bet365 online sport fogadás dolgokat, például a pénzügyeket fogják megnézni. A visszatérésről szóló döntés alapja az volt, hogy a legjobbat hozza ki belőlem. Nem pénzért, hanem a pihenés, a kondicionálás és a rögbi időtől való eltartásáért.A világbajnokság is tényező volt, tudva, hogy vissza kell térnem a legjobbakhoz. Ez azt jelentette, hogy Walesben van.

„Ma minden játékos nagyobb, gyorsabb és szeretőbb. Olyan pontra jut, ahol a tested nem tudja elvenni. Lebomlik, és minél többet játszol, annál nagyobb az expozíció. Ha nem ad időt a játékosok számára, hogy helyreálljanak és pihenjenek, a karrier rövidebb és rövidebb lesz. A szervek nem alkalmazkodnak olyan gyorsan, mint a játék. Ez egy kapcsolattartó és lendületes sport: a nagy srácok keményen futnak, és 80 percen keresztül meg tudják csinálni. Nincs nyugalom. Mindig mindig a pénzen kell lenned, mert tudod, mi jön.

„A walesi lét előnye az, hogy nincs nyomás arra, hogy gyorsan megsérülj, ha megsérült.A döntés levonásra kerül, és a játékosok tudják, hogy Bet365 mobil bónusz gondoskodnak róla, nem lesz elcsúsztatva, javítják a minőséget.

Az északi első teszt óta eltelt nyolc évben két világbajnokságon jelent meg, és ketten Lions túrák, összesen 79 kupakot nyertek. A játékból származó hosszabb szünetek sérüléseken mentek keresztül, és amikor a tavalyi szezonra felajánlotta a választást, miután aláírta az új megállapodást, hogy visszatérjen Walesbe, a feje úgy döntött, hogy elhagyja a klubot, amelyet az évtized felét töltött, és egyértelműen törődik.

„Szeretem az idejét Northamptonban” – mondja. „A Premiership egy csúcs, hihetetlenül kemény liga.Erős csapatok minden héten toe-to-toe láttak, és ez az, amit az emberek akarnak nézni.Chris Ashton helyettesíti sérült Manu Tuilagi a padon Anglia ellen Springboks Tovább nagyszerűek voltak, mint a rajongók és a coaching személyzet is, még a tavalyi szezon végén is. A húgom még ott él, és visszamegyek. A klubban van társam, és melegen üdvözlöm, amikor meglátogatom.A szentek átmenetben vannak, és a következő néhány évben nehéz lesz számukra Chris Boyd és edzői, akiknek időre van szükségük a terveik elkészítéséhez, de a jövő pozitívnak tűnik.

Észak lesz Skóciával szemben, de a nyár folyamán Dél-Afrikával szemben megjelent a központban, a Wales vezetőedzőjének, Warren Gatlandnak a helyzete a végső célpont lehet. – Régóta beszéltem vele – mondta North. – Ez az, amit a következő évszakokban kezdek többet tenni. Biztos vagyok benne, hogy még néhány beszélgetés lesz róla, és valami izgatott vagyok. Facebook Twitter Pinterest Wales szárnya, George North fut át, hogy megpróbálja megpróbálni a 2018-os hat nemzet elleni játékot Olaszország ellen.Fénykép: Geoff Caddick / AFP / Getty Images

„Warren az az oka, hogy most itt beszélek. Ő nélkül és az edzői személyzet nélkül nem lennék az a játékos, akitől én lettem. Vezetőként világszínvonalú, arra törekszik, hogy a legjobbat hozza ki tőled, de jó is az emberek irányításában. Erkölcsöt épít, egy olyan fickót, akit el tudsz menni, ha problémád van, vagy egy családi dolog. A viselkedésében és testbeszédében láthatja, hogy készen áll az utolsó hónapjaira Wales-szel. Nem akar csendesen menni, és ez nagyszerű számunkra. ”

Észak a középkorban érte el a rögbi kifejezéseket, de 26 évesen 18-án megy, a játék szabadalma iránti érdeklődését. „Még nem vagyok a vezetői csoportban, ami valószínűleg éppolyan jó, mint egy kicsit éretlen vagyok” – mondja. – A Northamptonban lévő becenevem Manchild volt, egy ember mérete és agya.Mikor dolgozni megy, komoly üzlet, de távol van attól, hogy úgy érzem magam, mint egy tinédzser, aki a helyszínen pattog. A bontás: regisztráljon és kapjon heti rögbi unió e-mail címét.

egy csoport őszintén szól: a kemény munka adott, és egymás felé toljuk. Tudjuk, hol vagyunk és hol kell lennünk. Van egy kemény sorozatunk, de ha játszunk azon a szabványon, amit tudunk, akkor lehet, hogy messzire kell mennünk.