A Jamaica International hangosan beszél egy olyan város akcentussal, ahol senki sem hajlik a szemhéjjal, hogy a “kacsa” a de facto kegyeleti kifejezés. A Nottingham-erdő pályafutása első kilenc éve, a bajnokságon hat, a League One-ben pedig három, és amikor Leicester City-be vitte a Premier League-t, akkor harminc éves volt, pályafutása során, amikor senki sem talán elképzelték volna, hogy egy védőnek szörnyetegébe fejlődik, amit ma látunk. Az angolok nomádjai végül Unibet otthon érezzék magukat az utast töltött évek után | Dominic Fifield Bővebben

“Soha nem fogsz Wes Morgan-t verni”, a dalt a régi Des Walker tiszteletadásra használták, és ebben a szezonban a legmagasabb szinten futball.A sztrájkolók nem jutnak el Morgan körül úgy, hogy Sergio Agüero a múlt hétvégén a Manchester derbi ellen Chris Smalling-t verte. Morgan már nem véletlenszerű a régiben. Ő vezette a csapatot, melynek célja, hogy megnyerje a Premier League-t és az emberek, akik ezt a nyilvántartást vezetik, azt mondják, hogy több lövést blokkolt, és nagyobb távolságokat, elfogásokat és fejfejleteket tett, mint a középső felek egyikét – Gary Cahill, Smalling, John Stones és Phil Jagielka – Roy Hodgson Anglia csapatában.Múlt hétvégén, amikor a Leicester egy harmadik egymást követő 1-0-os győzelmével megerősítette pozícióját az asztal tetején, Morgan többször is Unibet törölte a labdát, mint az egész Crystal Palace védelem. nem teljesen nevetséges ezért azt gondolni, hogy Morgan elképzelhetően a harmadik Leicester játékos lett, Jamie Vardy és Danny Drinkwater mellett, hogy angol pólóra lettek felszerelve. Kivéve, természetesen, most hipotetikus. Morgan eddig elhanyagolta azt a számítást, hogy 2013 szeptemberében Jamaicáról egy meghívást fogadott el. A játékosnak módja volt a nagyszülein keresztül, és jóllehet angol nyelvtudással rendelkezik, a nemzetközi labdarúgásban lövöldözött.Anglia nem volt kérdéses, ezért igent mondott Jamaicának, és pénteken 1-1-es döntetlennel a Costa Ricával szemben megnyerte a 25. cap-ot.

Ez oly módon megy, és senki sem hibáztathatja a Labdarúgó Szövetséget . Néhány játékos csak késődobás, és senki sem reálisan elképzelhette volna, Unibet hogy lehetőség lenne rá, amikor Morgan az Erdők védelme részeként otthont adott az öt gólnak Yeovilben az League One rájátszásban.Az első szezon a felső divízióban nehéz volt, és senki sem szólt az FA közbelépésére, amikor Jamaica elkezdett nézni a családfáját. Sajnos az FA számára nem elég könnyű megérteni a logika, amikor Alex Iwobi Arsenalról van szó, egy másik történet a kettős nemzetiségi kérdésekről és az események láncolatáról, amely néhány kínos kérdést vet fel arról, hogy az angol futball egyik kiemelkedő fiatal tehetsége elveszett a rendszerben.Az Arsenal zavarba ejtette a látszólagos erőfeszítés hiányát, hogy meggyőződhessen arról, hogy Iwobi tudta, hogy akarja.

Iwobi a karrierjének másik végén Morgan és az Arsenal bajnokok Ligája nyakkendőjén héttel ezelőtt szolgáltatta a kemény bizonyítékokat arra, hogy Arsène Wenger miért preferálta a 19 éves csapatát a megalapozott játékosok rovására. A tinédzser megtartotta a helyét, és az első gólt a klub számára az utolsó napi Evertonban tartott mérkőzésen mutatta be. Igen, ezek a Unibet korai napok, de Iwobi már korábban olyan labdarúgás kifinomultságát mutatta, hogy a megfigyelők gazdag karriert tervezhessenek. “Angliába kell játszania” – jelentette ki Wenger januárban. egy ideig.Iwobi hét előadást tett Angliában a 16 év alattiaknál, három a 17 év alattiaknál és egy a 18 év alattiaknál, és minden bizonnyal boldogan beágyazódott a rendezőbe. De a meghívások megálltak.

“Egy ideig az angliai ifjúsági csapatoknál játszott, de amikor a 19 év alattiakra jöttek, nem választották” – mondta Wenger a múlt hétvégén, ez teljesen világossá tette, hogy mit gondol róla. És most már túl késő. Iwobi négy évesen költözött Londonba, de Lagos-ban született, és pénteken a Nigériában az Egyiptom elleni Afrika-kosár selejtező unibet fogadások az interneten helyettesítőjeként lépett fel. Ez Anglia számára ez a vég. A Fifa szabályai azt írják elő, hogy ha egy játékos részt vesz egy versenyvizsgán, nem Unibet engedheti át az országokat.Facebook Twitter Pinterest Alex Iwobi a Nigériában debütált a pénteki Egyiptom Afrikai Kupa Kupa selejtezője helyett.Fotó: Twitter / @ NGSuperEagles A FA magyarázata az, hogy Ayden Boothroyd, aki Angliában a 19. életévét betöltötte, egyszerűen csak a többi játékosnak tetszett, erős, és hogy Iwobi előnyben részesítette Nigériát, mert több érzelmi kötődést érez a születése országa iránt. Önnek el kell döntenie magának, hogy ez teljesen kielégítő magyarázat, de minden bizonnyal más változat az Arsenaltól származik, ahol úgy vélik, ez az FA részéről történő felügyelet, és úgy tűnik, zavartan látszanak az erőfeszítések látszólagos hiánya, hogy meggyőződhessenek arról, hogy Iwobi tudta, hogy olyasmit szeretne, mint Jack Grealish.

Ok, talán itt van egy kis érdeklődés a Wenger-től, amikor Angliába játszik, ami azt jelentené, hogy Iwobi évek óta nem tűnik el a szezontól az Afrikai Kupa nemzetekért.Mindazonáltal Iwobi januárban azt mondta magáról, hogy “szerette volna” Angliát játszani, és érdekes lenne tudni, hogy miért nem próbálta meg leginkább az FA a pénteki vágási pont előtt.

Hodgson személyes beavatkozás az ír köztársaság grúziai terveinek betartására. Iwobi, éles ellentétben, úgy tűnt, hogy elhúzódott, anélkül, hogy ugyanolyan küzdelmet folytatna volna. Nem feltétlenül ítélték meg a tinédzser részéről, hogy máshová nézzen, mivel az utolsó Unibet megjelenése Angliába érkezett. 18 év alattiak voltak 2013 októberében, és majdnem két évvel később belefáradt a várakozásba, regisztrálva volt Nigériával, és először látszott először a nem kötelező barátságos mérkőzéseken.Iwobi látszólag arról beszélt, hogy Angliát nem kívánja érzelem, bár az FA-val való igazságosság miatt valószínűleg olyan szerepet játszik, hogy a játékos nagybátyja Jay-Jay Okocha, a nigériai labdarúgó jogdíj. Facebook Twitter Pinterest Alex Iwobi akcióban Angliában a 18 év alattiak ellen Magyarország ellen 2013 októberében. Fotó: Matt Lewis – Az FA / az FA a Getty Imagesen keresztül

Az a tény azonban marad, hogy Iwobi Angliában volt a rendszert és az érintett embereket – a gondatlanság, a rossz ítélőképesség, vagy nem eléggé proaktív módon – hívják fel, amit akarsz – sajnálja, ami történt, amikor egyértelműen annak a lehetősége, hogy évek óta nemzetközi szereplővé válik.Ő már tartja Theo Walcottot, egy szabályos Hodgson csapatát az Arsenal unibet online sport fogadás oldalán, és érdemes megjegyezni, hogy Angliában a legutóbbi 19-es, a 20. és a 21. életévüket betöltött játékosok száma van, akik a Premier League klubjaival szerződnek, de , ellentétben Iwobinnal, az első csapat nélkül, vagy olyan helyeken, mint Cambridge, Carlisle és Coventry. Kölcsönösen az Ainsley Maitland-Niles, az Arsenal új tehetségű szállítószalagjának másik terméke. kölcsön az Ipswich-ben, és Boothroyd választotta a péntek alatti 19-es évekre. Isaac Hayden, az Arsenal-tól Hullig kölcsönadott, a 21. évad alatt volt, mielőtt ki kellett húznia.Mindkettőt a Wenger úgy tekinti, hogy gazdag potenciállal rendelkezik, de még mindig vannak hátul az Iwobi mögött, amikor figyelembe vesszük Thierry Henry értékelését, amely szerint az angol játékos elveszítette jóra. – Alex nem félek a Nou Campban a világ legjobb csapatával szemben – mondta Henry. “Bátorság volt a labdán, nyugodt a büntetőterületen és azon a területen, és indokolta az akadémián belül minden befektetett munkát. Keményen dolgozik, hallgatja. Ő tökéletes példa arra, hogy a gyereknek hogyan kell viselkednie ahhoz, hogy a csúcsra tegye. ”

Ugyanakkor az FA dolgozik a színfalak mögött, hogy megnyerje Rolando Aarons, egy jamaicai születésű aki a Newcastle-i első csapathoz hasonló kettős állampolgársággal rendelkezik, és az első felkérést kapott az Anglia Under 21-esekhez. Győzsz, veszítesz.Talán Anglia annyira szégyellték, hogy a rendszerben az egyik nyilvánvalóbb tehetségű fiatal játékos elhaladt, és úgy tűnik, hogy sokan részt vesznek a folyamatban. >

Az érzelmek kiáradása óta Johan Cruyff halála és néhány gyönyörűen írott tisztelgés az elmúlt napokban elfoglalta helyét a sportban, és helyénvaló, hogy a Labdarúgó Szövetség jelölje meg, mi történt Angliában a hollandokkal szemben kedden Ugyanígy remélem, nem mondhatok tiszteletlennek, hogy kifejezzék azt a kívánságot, hogy Hollandia azon döntése, hogy pénteken egy perc csendet állítson Franciaország ellen, nem pedig a mérkőzés előtt tartja a tisztelgést, nem fog máshol a jövőben.

Valami különlegeset kellett tennie, hogy felismerjem Cruyff egyedülálló pozícióját a holland labdarúgásban, de amit itt beszélek – és nagyra értékelem ez egy érzékeny téma – a gyakorlat nak,-nek általában csendes.Igaz, hogy a játékosok tisztességtelenek számítanak arra, hogy a meccs közepén álljanak be és ki, és megnyugtatóan hallani, hogy az angol labdarúgó hatóságok nem szeretik az ötletet sem. Egy furcsa U21-es pókháló

Ez egy furcsa oka annak, hogy Gareth Southgate felajánlotta Marcus Rashfordot, hogy nem tette az Anglia Under 21s csapatába. Rashford a 20-as évek alatti helyre korlátozódott, mert Southgate szerint fontos volt, hogy “vegyen egy kicsit a hőségből” egy olyan játékosból, aki az első nyolc mérkőzésén a Manchester Unitednél öt gólt ért el. “Olyan játékos, akit nagyon jól ismerünk a fiatalabb korosztályokból, de egy kicsit korai volt ahhoz, hogy az expozíciós bánásmód legyen a 21 év alattiakkal” – magyarázta a menedzser.

ismét átsétál az úton.Az elmúlt öt hétben a Rashford kétszer játszott az Arsenal ellen, és a Manchester derbi győztese lett, Martín Demichelis-et pedig olyan módon üldözte, hogy meglepő, ha egy játékos, aki a világbajnokság és a Bajnokok Ligája döntőjében jelent meg valaha is a Premier League-ben. Rashford Wayne Rooney-hez áll, és csak néhány hete fiatalabb, mint Michael Owen a France 98-ban. De túl sok lenne ahhoz, hogy szembenézzen a svájci Under 21-esekkel a 10.000-es kapacitású Stockhorn Arénában, a hatalmas FC Thun otthonában?