A Wenger felkérést kapott arra, hogy frissítse az Arsenal Swansea City elleni 3-2 otthoni győzelmét szombaton -, ahol Özil a csapat harmadik célját szerzett, és ez egyértelmű volt, hogy a felek távol vannak egymástól. Özil hetente beszámol egy 140 ezer fontra vonatkozó alapbérről, de jelentős növekedést keres, hogy megerősítse a klub egyik sátorjátékosának státuszát. – mondta Wenger. – Itt akar maradni. Ha jó bankod van, hívj fel. ”

Wengernek azt állították, hogy úgy hangzott, mobil sportfogadás mintha a klub és a játékos nagy távolságra lenne az értékelésekben. – Ezt diszkréten tartjuk – válaszolta. „Megbízható időben el fogunk jönni. Biztos vagyok benne, hogy aláírja? Ez nem az én legfőbb aggódásom. Természetesen a legjobb játékosokat szeretnénk tartani.Minél többet mondok, annál erősebb pozícióban van.

Wenger azt mondta: „Ez nem csak pénz. Az Arsenal természetesen nyerhet címet. De ezt meg kell mutatnunk. Olyan bajnokságban vagyunk, ahol Man City, Man United, Liverpool, Tottenham, Chelsea, mindenki harcol, és nem garantálhatja ezt senkinek. a szezon és Wenger azt mondta, hogy többet szeretne látni. Özil legjobb hozama egy fogadás bónusz szezonban az Arsenal számára volt az a nyolc, akit a legutóbbi időkben szerzett. – Amikor Özil-t látod [Swansea ellen], egy kicsit úgy gondolod, hogy nem veszi el az esélyeit ahhoz, hogy eléggé lőjön – mondta Wenger.Facebook Twitter Pinterest Premier League újonc Bob Bradley tükrözi az első játékot a játékban

„Amikor látod őt a képzésben, akkor alapvetően eléri, ha akar. Beszélsz a gondnokokkal, és ő az egyik legnehezebb játékos, aki megjósolja, hol helyezi el a labdát. Örülök, hogy szerzett, és remélem, hogy megkapja az ízét, hogy többet próbáljon ki.

„Most 28 éves. A következő négy évben kombinálni kell a stílust és a hatékonyságot. Mindig fantasztikus stílusban volt; fantasztikus hatékonyság a segédeszközökben. De a pozíciójának hatékonysága is befejeződik, és a szekrényben van.Nem az, hogy nem kapta meg. ”

Az Arsenal Swansea elleni győzelme a Premier League-ben hatodik volt, és a vezetőkkel, a Manchester City-vel szemben pontokat vett. – Ha azt mondom: “Nem,” azt hiszed, hogy teljesen őrült vagyok – mondta Wenger, amikor megkérdezte, hogy az Arsenal megnyerheti-e a címet.

„Az első Liverpool elleni játék után [4-3 otthoni vereség ] nem tudtad megjósolni, hogy hol vagyunk ma. Ami a számunkra van, hogy megmutassuk, hogy fenntarthatjuk, hogy hosszabb távon futunk. Tudatában vagyunk annak, hogy még van néhány dolog, sportfogadás bónuszok amellyel javíthatjuk a játékunkat. Egy lépéssel magasabbra kell mennünk, hogy eljussunk a következő szintre.

„Tartsuk szigorú hozzáállásunkat. Játékoldal vagyunk, és látod.2-0-ra vagyunk Swansea ellen, és hirtelen a játék átveszi a szigorú hozzáállást. Mindig meg kell tennünk, amit a játék követel, és talán egy kicsit túl könnyű voltunk a 2-0-nál, gondolva: „OK, újra nyerünk.” A Premier League-ben tudatában kell lennünk minden egyes játékban. „