La câteva minute după egalitatea de duminică cu Brno (1: 1), pe care spartanii l-au făcut după o altă performanță, conducerea clubului a emis o declarație.

“Situația actuală a echipei A va fi rezolvată de clubul sportiv AC Sparta Praga după intrarea nesatisfăcătoare în sezonul de primăvară.Deja în timpul luni evalua starea curentă, de asemenea, consiliul de administrație al clubului „, a declarat site-ul clubului de mediere și twitterového cont.

Se pare că nici răbdarea proprietarului Daniela Křetínský cu antrenor italian nu este infinit.

Mizerabil începe în sezonul de toamnă, eliminarea liga de calificare Europa, la sfârșitul cupei interne și performanțele slabe și rezultatele în liga au suferit Stramaccioni.

Dar chiar și o introducere în a doua parte a anului nu indică o îmbunătățire. Nici o schimbare, nici o bucurie, ci arată doar un joc foarte mic și aduce rezultate neonorantă.

„Reprezentanții conducerii sportive executiv și Consiliul de administrație a considerat situația actuală după remízách cu echipe din partea de jos a tabelului ligii ca fiind gravă.Fanii clubului va fi opinia conducerii de a informa „, a declarat Sparta

În urmă cu două săptămâni, în timp ce spartanii bate Liberec (1: 0)., dar cu excepția celor cincisprezece douăzeci minute au fost echipa mai buna. Ultima dată în Slovacko și Brno, ultima fără puncte pierdute.

Mai rău decât rezultatele jocului și performanțele pe care echipa le efectuează. La rândul lor, acestea sunt în continuă schimbare de asamblare întăririle scumpe se pierd în mulțime. Gray, neajutorare, jena.

„Nu e bine. Noi trebuie să îmbunătățească rapid tot ceea ce a fost greșit „, a spus Stramaccioni dvaačtyřicetiletý duminică seara, după meciul cu Brno. De câte ori ai auzit aceste cuvinte? Cu excepția după fiecare meci. Imbunatatirea nu a avut loc.

Anul trecut, in mai surprins Sparta angajat doar Stramaccioniho.În stadioanele sale anterioare la Inter Milano, Udine și Panathinaikos, el nu a avut succes. De ce ar trebui să o aibă în Sparta? Clubul a pornit pe drumul fotbaliștilor străini și al echipei de implementare. A costat milioane, zeci de milioane de coroane. Rezultatul? Deja după câteva săptămâni de la sfârșitul tuturor speranță pentru succes acest sezon.

Sparta a rămas singura șansă pentru locul al doilea, care de la locul al cincilea a pierde cinci puncte. Acesta este un punct mai mult decât toamna următoare.

Stramaccioni ar putea Spartanii pregăti pentru calificare vara trecută la Europa League, atunci când obiectivul echipei Steaua Roșie Belgrad nevstřelil și două jocuri pierdute.

prea repede a plecat acasă pentru titlul de la concursul de acasă, a pierdut acasă în Cupa cehă cu Baník Ostrava, în prezent ultima echipă a tabelului de ligă.Cu toate acestea, după căderea a dat antrenor șef Křetínský încredere clubului italian pentru primăvară.

„Esențial a fost că am fost de acord cu antrenorul pentru a descrie cauzele problemelor, și noi credem că știm cum să îmbunătățească situația“, a declarat Daniel Křetínský la sfârșitul televiziunii clubului. „Stramaccioni rămâne antrenor și cred cu tărie că totul va primăvară.“

În timpul iernii, a lăsat jucătorii pe care le Stramaccioni adus sau este în timpul verii Sparta sa angajat cu binecuvântarea lui.Mandjeck, Janko, Civic. Biabiany este în afara primei echipe.

Modificările au luat chiar Marecek și Karavajev pe care colegii au ales cel mai bun sezon ultimul spartan.

În luna ianuarie a venit un alt străin Stanciu pentru mai mult de o sută de milioane, Kanga pentru 25 de milioane și portarul Nita pentru 50 de milioane. Deși toate cele trei au fost printre meciurile de a face mai bine, chiar și au ridicat o echipă.

Acum trebuie să înlocuim numai cel care se află în spatele performanțelor și vorbire jocul de pe teren în primul rând responsabil.