Mi a különbség most a Falcao és a játékos között, aki két év alatt keveset, de sajnálatot keltett a Premier League-nél, mielőtt nyáron visszafordult Monacóba, bin zsákba vetett bizalmával. Négy gólt szerzett a Manchester United 29 felejthetetlen előadásában, a Chelsea pedig 12-ben. Töröttnek látszott, szomorú maradványa a csatárnak, aki 2014 januárjában a világ leghalálosabbak közé sorolták, míg a térdszalagot 2014 januárjában aprították. Most, 30 éves korában a Betclic sportfogadás bónusz reneszánsz nyomai vannak. Bajnokok Ligája túlélése Tovább

Csak annyit kellett mondania, hogy Monaco, az idő és egy kicsit kisebb nyomás volt. A visszatükrözésről Monaco úgy vélte, hogy a Falcao-t túlságosan hamar megsemmisítette a Premier League-be.

Még nem ugyanaz a játékos, mint korábban, és soha nem lehet.A robbanásveszélyes gyorsulás nem jött vissza, de az élessége visszaállt, a ravasz mozgás és a bizalom. A Monaco utolsó bajnokok Ligája mérkőzésének kétszerese, a 3-0-as győzelem a CSKA Moszkvával szemben jelentős lendületet jelentett egy olyan játékos erkölcsének, aki nem Betclic online fogadási útmutatók szerezte meg az európai versenyt a 2012-13. -trick az Atlético Madrid ellen a Chelsea ellen a Super Cupban. Kolumbia emlékeztet arra, hogy ebben a hónapban először több mint egy év múlva visszahívta az útját a csúcsra.

A Falcao jó dolog – és a Spurs rossz dolog – az, hogy Monaco nem függenek tőle. Ő a sok gólszerzője.Ami eljut minket a klub fő átalakulásához: ebben a szezonban Monaco izgalmas támadó csapattá vált.

Az előző két kampányban Jardim alatt erős, szoros, néha kísérteties oldal volt, de ebben a szezonban sokkal többet vágott és romboló, gyakran fújta a csapatokat. Három vagy több gólt szereztek háromszor az 1. Ligue-ban, ahol 39 mérkőzésük 13 mérkőzésből a legmagasabb pontszámot érte el Európa egyik legjelentősebb bajnokságában, és még több termékeny, mint a kelta Skóciában. A játékonkénti három gólszerződés sztrájkja figyelemre méltó egy olyan csapatban, ahol sok védekező gondolkodású csapat van, és kétszer akkora, mint a Monaco az első két Betclic online fogadási szezonban a Jardim alatt. Az egész ponton a góljaim száma 13, a mérkőzés 13. percében.A Premier Liga legszebb védelme nem tartalmazhat Monacót a Wembley-ben szeptemberben, még akkor is, ha Toby Alderweireld teljesen illeszkedett, és amikor a Falcao csak a második szezont jelentette. Spurs-nek kitűnnie kell, hogy Monaco a II. Facebook Twitter Pinterest A Leonardo Jardim menedzsere alatt Monaco 39 gólt szerzett 13 Ligue 1 mérkőzésen idén, és egyre inkább vágó és romboló egység lett. Fénykép: Claude Paris / AP

Monaco, négy ponttal (és hét gólt) négy E csoportos mérkőzéstől, csak a Spurs ellen kell felhívnia, hogy garantálják a haladást, de biztosan keresni fognak a támadási és maradjon a kurzuson a csoport tetejére. Ez az, amit a játékosok csinálnak.Jardim azt mondja, hogy ez a szezon pontozási köre nem a radikális szemléletváltás eredménye, hanem az előző szezonban végzett munkájának gyümölcse, a fiatal játékosok virágzása, akiket a klub aláírt és ápol, mivel úgy döntött, hogy leállítja a galáctico- stílusban toborzása.Hogyan lett Monaco a legjobb gólszerzők Európában – termelékeny csatár nélkül További részletek

A megbízható, régebbi játékosok, mint például a lengyel közép-tag Kamil Glik és a kapus Danijel szubaszikus, izgalmas fiatalabb tehetségei között virágzik. Fabinho, a 23 éves Brazília jobbra, folytatta előrehaladását védekezésben vagy középpályán, amikor hiányzik João Moutinho. A középpálya többi része még fiatalabb.Tiemoué Bakayoko 22, mint a kiváló portugál Bernardo Silva, míg a másik széles játékos, Thomas Lemar, olyan csodálatos formában volt, mint a múlt héten a 21. forduló után. > Monaco teljes háttámlája, a 22 éves Benjamin Mendy és a 24 éves Djibril Sidibé már a nyáron Marseille-től és Lille-től való aláírás óta virágzott. És a 17 éves Kylian Mbappé a célpont-pontszerű fellépésekre lépett fel Valère Germain, Guido Carrillo vagy Falcao kitöltésekor.

Amikor Monaco 2013-ban vásárolta meg a Falcaót 52 millió fontért, a gyémánt-kanyarodott lándzsája a klub próbálta megvenni a szuperklub státuszát. Most, több mint két évnyi személyes bánat után, Jardim és Monaco képességeinek egyik példája a tehetségek támogatására vagy megmentésére.A Falcao újjászületésének elnyomása a Tottenham egyik feladata, hogy megőrizze a Bajnokok Ligája reményeit.