unibet fogadás bónuszAz Unibet a Bécs Értéktőzsdén nyilvánosan forgalmazott társaság. Úgy tekintik, hogy a világ legnépszerűbb online fogadási játéka. A vállalat vezetési információi elérhetők a bwin.org-on. A cég rendelkezik a játékos bázis óriási 20 millió játékos a világon, akik a teljes portfolió játék termékek, beleértve az unibet mobil bónusz online póker, kaszinó, szórakoztató játékok és sportfogadás.

Az Unibet Csoport 1 400 embert foglalkoztat, közülük 800 közvetlenül Bécsben. A cég forgalma az elmúlt évben hihetetlen 800 millió euró volt, ebből 200 millió sportfogadás volt. A csoport már régóta szponzorált nagy klubokat, például Real Madrid vagy Bayern München és MotoGP partner is.

Unibet regisztráció
Minden 18 évnél idősebb állampolgár regisztrálhat és nyithat fiókot. A létrehozásához ki kell töltenie a regisztrációs űrlapot, amely az oldal alján található, a “Regisztráció most” felirat alatt. A magasabb választások és betétek hitelesítést igényelhetnek.

További információ az Unibet fogadásokról
Az Unibet bónusz a sportesemények legátfogóbb kínálatát kínálja. Ez is az egyik legjobb fogadási . Amikor a futball fogadások, lehetséges, hogy fogadni minden európai versenyeken, beleértve az alsó és Unibet is kínál labdarúgó mérkőzések többféle típusú fogadások (győztes a mérkőzés, felett / alatt, stb.) Ugyanez vonatkozik a jégkorong játékokra is, ahol megtalálja az összes európai hoki-versenyen és nem a tengerentúli NHL-t. Egyéb sportok közé tartozik a tenisz- és kosárlabda fogadások széles választéka.

Unibet csere ajánlatot
Az Unibet a rekreációs játékosok fogadási ügynöksége. Az árfolyamok aránya ~ 91,5%, a kétutas esély 1,91-1,91 a fogadási irodák átlaga. Az a tény, hogy a bukméker Unibet tervezték több szabadidős játékosok, szintén kapcsolódik az a tény, hogy a fogadási unibet mobil fogadás már elérte elég korán, hogy korlátozza a fogadást, ami korlátozhatja egy kicsit fejlettebb fogadók számára. Ha azonban nem adsz több tízezer embernek, az Unibet nagy választás az Ön számára.

Betétek és visszavonások az Unibet számára
A betétek és a visszavonások széles fizetési módja használható. A Moneybookers / Skrill és a Neteller elektronikus pénz és bankátutalás használata ingyenesen történik. Visa, Visa Electron és MasterCard hitelkártyák használata esetén 2% -os díjat kell felszámolnia. A Bwin válogatásai ingyenesen vehetők igénybe, de egyes fogadók esetében hosszabb várakozási idő áll rendelkezésre 2 és 5 nap között.

Unibet Ügyfélszolgálat
Az ügyfélszolgálat kommunikációja előre meghatározott sablonokon keresztül történik (még az Unibet is), és mindig valódi személyhez juthat a probléma megoldásához. Azonban, amikor ezt megteszed, a támogató emberek nagyon hajlandók segíteni és felkészíteni az egyes kéréseket.